پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

ارسال لایحه تشدید مجازات مرتکبان قتل عمد به مجلس

لایحه تشدید مجازات مرتکبان قتل عمد توسط رئیس جمهور به مجلس ارسال شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور لایحه "اصلاح ماده (612) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‏‌های بازدارنده)" را که به موضوع "تشدید مجازات مرتکبان قتل عمد که با علم به عدم امکان قصاص،‌ مرتکب قتل می‌شوند" می‌پردازد، برای طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد.

 

نظر به حساسیت جامعه در برابر قتل عمد به عنوان شدیدترین جرم، جریحه‌دار شدن احساسات عمومی و اختلال در نظم عمومی در اثر وقوع آن و در نتیجه لزوم سیاست‌گذاری کیفری برای افزایش بازدارندگی مجازات تعزیری قتل عمد در مواردی که مرتکب به هر دلیل قصاص نمی‌شود، معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با همکاری وزارت دادگستری (قوه قضائیه) لایحه "اصلاح ماده (612) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‏ های بازدارنده)" را که به موضوع "تشدید مجازات مرتکبان قتل عمد که با علم به عدم امکان قصاص،‌ مرتکب قتل می‌شوند" می‌پردازد، تدوین و به هیئت دولت ارائه کرد.

 

این لایحه با هدف حفظ امنیت حریم خانواده و حمایت از اخلاق‌گرایی در مواجهه با قتل عمدی پدر، مادر، همسر و فرزند و ضرورت سخت‌گیری در مقابله با اقدام علیه عدالت قضایی و نیز برقراری حمایت‌های خاص قانونی در مورد قتل افراد آسیب‌پذیر نظیر اطفال، زنان باردار و بیماران روانی و به منظور افزایش میزان بازدارندگی مجازات قتل عمدی، در جلسه 26 اردیبهشت 1400 هیئت وزیران به تصویب رسید.

 

در همین راستا این لایحه قانونی در تاریخ 8 خرداد از سوی روحانی برای طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال شد./تسنیم

ارسال نظر